Menu
A+ A A-

Novo istraživanje kaže: e-cigarete zdravije su od pravih, no da li je ikakvo pušenje i dalje štetno!?

e-cigarete

Novo istraživanje kaže da su e-cigarete sigurnije od pravih cigareta, no nijedna cigareta nije sigurna!

Post objavljen:Laura June posted Dec 18th 2010 3:57AM
Israživanje je pokazalo da unazad tri godine od kad je bila zadnja debata u SAD-u gdje su bili totalni promašaj u nadi sprečavanja pošenja običnih cigareta, promovirajući e-cigaretu kao "zdraviju" zamjenu gdje će ovisnik o nikotinu koji je glavni krivac za ovisnost o cigaretama uredno dobiti svoju dozu kroz e-cigaretu i tekućinu koja se nalazi u njoj.
Napokon, u kompletnoj studiji kojoj je cilj bio naći hvalevrijednu i bezopasnu nikotinsku zamjenu, istraživači sa Boston University's School of Public Health su pronašli da su e-cigarete mnogo sigurnije od "dima" nago one uobičajene, čak mogu pomoći u odvikavanju! Neke pa čak i nijedna kemijska substanca predstavlja rizik za zdravlje, kancerogene stvari su 1000 puta manje nego u običnoj cigareti!
Ovo istraživanje se ne slaže sa FDA nalazima u e-cigareti koje pak govori da su substance nađene u e-cigareti nepoznatog porijekal i veoma rizične!
FDA sada mora provjeriti, istestirati e-cigaretu kako to radi sa svim ljekovima i nikotinskim zamjenama, nažalost nemožemo biti sigurni ali izgleda da ako želimo nikotinski "kick" ili samo zapušit jednu onda nam je bolje pripaliti si jednu e-cigaretu.

Kako radi E-cigareta?

Last modified onSubota, 21 Rujan 2013 10:37

Related items

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top
Korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića u skladu s ovom Obavijesti o kolačićima. Ako ne pristajete na upotrebu ovih kolačića, molimo onemogućite ih.