Menu
A+ A A-

Provjerite da li je Vaš antivirus u funkciji. Featured

Antivirus Malware....
Imate antivirus? Da li ste sigurni da on nešto valja? Da li uopće znate što bi on trebao učiniti kada se dogodi prijetnja Vašim podacima? Prije svega koji antivirus imate???

Dobili ste računalo, ne razumijete ništa osim klikanja po facebooku, pisanju u wordu i gledanju "onih" filmića na netu... E pa samo da znate, Vi i Vaši podaci mogu biti pristupni bilo kome tko se imalo razumije u programiranje, naravno to je moguće samo ako nemate programsku zaštitu instaliranu i paženu na svom računalu.

Korisnik sam je odgovoran za sadržaj na svom računalu te isto tako gubitku identiteta ili podataka sa istog. Zaštitite se sa dobrim antivirusom!!!
Da biste provjerili kako Vaš antivirus funkcionira te da li uopće radi ono što bi trebao raditi!?
Tutorijal:

1. Otvorite Notepad
2. Kopirajte dolje anvedeni tekst i zaljepite ga u otvoreni Notepad

X5O!P%@AP[4\PZX54(P^)7CC)7}$EICAR-STANDARD-ANTIVIRUS-TEST-FILE!$H+H*

3. Sada spremite navedeni dokument kao " fakevirus.exe " s odabranim save as file " all types "
Ako Vam antivirus izbriše file ili Vas upita da li ga želite obrisati ili staviti u karantenu znači da Vaš antivirus nekaj valja...


This test virus was developed by the European Institute for Computer Anti-Virus Research (EICAR) to provide an easy (and safe!) way to test whether your anti-virus software is working, and see how it reacts when a virus is detected. It is supported by most leading vendors, such as IBM, McAfee, Sophos, and Symantec/Norton.

Last modified onSubota, 21 Rujan 2013 10:37

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top
Korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića u skladu s ovom Obavijesti o kolačićima. Ako ne pristajete na upotrebu ovih kolačića, molimo onemogućite ih.